4 كيلوسمك بلطي 4 ثمرةفلفل اخضر ثمرةقرن فلفل حامى 2 ثمرة كبيرةبصل 5 ثمرةطماطم مقداربقدونس وكرفس 4 فصوصثوم مقدارملح وفلفل وكمون مقدارعصير 4 ليمونات مقداررده للشوى التحضير:هنا خرطنا مقادير الحشوه
وده قلب السمكه بعد ما غسلناها وهنبتدى نحشيها
وهنا حشينا السمك واكبسيه بالحشوه كويس ومتخفيش مش هيقع وانتى بتشوى
وهنا قلبناه فى الردهالطبخ: وهنا نحط الصاجه على اكبر عين فى البوتاجاز ونسخنها كويس ونرص عليها السمك
وهنا قلبناه على الناحيه التانيه وخدى بالك وانتى بتشوى تضغطى على الجانب اللى فوق اللى مش مفتوح علشان يستوى
وهنا بعد ما استوى وطلعناه فى الطبق نرش عليه رشة ملح ونعصر عليه ليمون ونغطيه بورق فويل علشان يتشرب
وبالهنا والشفا الخطوة الاخيرة:هل اعجبتك الوصفة؟ اذن اضغطي الزر التالي: الموضوع كاملا: لو عايزة تشوفي الموضوع ده بالكامل و بالصور و بمشاركات العضوات اضغطي هنا:
طريقة عمل السمك المشوى في منتدى فتكاتنبذة عن الموضوع: طريقة عمل السمك المشوى من قسم اطباق رئيسية في موقع فتكات بواسطة العضوة فتوكه مصريه37، اشهى الوصفات واطيب الاكلات مع موقع فتكات! 4.5 من 5 بتقييم 3 عضوة
وصفات طبخ مميزة